Deea și Dinu Maxer muncesc de zor pe litoral, după ce au fost afectați financiar de pandemie. Și-au luat și copiii cu ei

 

Deea și Dinu Maxer muncesc de zor pe litoral, după ce pandemia de coronavirus i-a lovit puternic financiar. Cei doi mai reușesc să facă rost de contracte la mare, muncind cu cei doi copii după ei.

Deea și Dinu Maxer se numără printre artiștii care au fost afectați financiar de pandemia de coronavirus, din cauza anulării tuturor evenimentelor și spectacolelor, pentru a preveni răspândirea virusului de temut. Astfel că cei doi au fost nevoiți să găsească rapid o soluție pentru a le putea oferi copiilor săi tot ce au nevoie!

Deea și Dinu Maxer au dezvăluit pentru Click! că seară de seară cântă în localurile de la mare, pentru a putea face un ban, însă nu se plâng deloc de situația în care sunt, fiind de părere că au găsit soluția ideală de a îmbina utilul cu plăcutul. Mai ales că cei doi copii ai lor se bucură din plin de litoral.

„Noi nu venim la mare și ne îmbogățim, cum crede probabil lumea, în schimb condițiile de aici ne fac să ne simțim extraordinar și să conteze mult ceea ce trăim aici. Noi trăim vara la mare, în condiții de 3 stele plus, în condiții de all inclusive, la toate mesele, în condiții în care hotelul acesta are o grădină interioară unde nu se simte că e vară, e răcoroasă și e plăcută, avem piscină la discreție, ieșim la mare în 3 minute. Sunt niște condiții extraordinare cu care deja s-a obișnuit și Maysa, de Andreas nu mai spun pentru că visul lui este să vină la mare să înoate în piscină, este extraordinar, iar noi suntem fideli acestui loc și ne place foarte mult." a spus Deea Maxer pentru Click!

Cât despre schimbările pe care le-a adus pandemia de coronavirus în ceea ce privește desfășurarea evenimentelor, Dinu Maxer a mărturisit că atât el, cât și soția sa, nu se simt prea bine atunci când trebuie să le atragă atenția oamenilor de pe ringul de dans, dacă se apropie prea mult unul de celălalt, dar acceptă faptul că astea sunt condițiile.

„Noi, ca artiști, evident, suferim pentru că într-un top al plăcerilor noastre, pe locul 1 e să fim aplaudați și pe locul 2 - să se danseze pe muzica pe care o cântăm și este destul de greu să mai inviți lumea la dans, în condițiile astea”, a explicat Dinu Maxer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest