Defectul fizic al lui Megan Fox! Ce parte a corpului își ascunde mereu la ședințele foto

 
+2 click pentru
galerie

Megan Fox este una dintre cele mai frumoase femei ale planetei. Cu toate acestea, actrița are un defect fizic cu care nu este mândră deloc și pe care îl ascunde mereu la ședințele foto!

Megan Fox este o actriță cunoscută la Hollywood și nu de puține ori a fost admirată pentru modul în care arată. Mamă a trei copii, vedeta de 34 de ani le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani, datorită frumuseții naturale de care se bucură.

În ciuda atuurilor fizice, Megan Fox are un defect pe care îl ascunde ori de câte ori este pozată. Actrița de la Hollywood suferă de branhidactilie, adică ambele degete mari ale mâinii sunt scurte, cu un aspect bombate, iar țesăturile sunt hipertrofiate. Uneori buricul degetului poate sa doară, iar unghiile au un aspect neobișnuit.

Și chiar dacă este un detaliu pe care nu mulți l-au sesizat, Megan Fox tinde să își ascundă degetele mari de la mâini atunci când se află în mijlocul unei ședințe foto.

Cu aceeași afecțiune se confruntă și colega ei de breaslă de la Hollywood, Leighton Meester, cunoscută pentru rolul din serialul „Gossip Girl”.

Afecțiunea nu are leac

Hipocrate a fost cel care a descoperit afecțiunea, de acolo având și denumirea de „Hipocratismul digital”. Degetele hipocrate au fost asociate, încă din antichitate, unor afecțiuni infecțioase, cardiovasculare, pulmonare, endocrine și gastrointesinale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest