Delia a izbucnit în plâns, în timp ce dezvăluia că a fost bătută crunt în copilărie: „Ne țineau doar în chiloți” VIDEO

 

Delia a făcut dezvăluiri șocante din copilăria ei! După ce a vizionat clipul cu fiica primarului din orașul Sângeorz-Băi, umilită de propriul tată, artista a clacat și a izbucnit in lacrimi, povestind despre experiențele traumatizante de-a lungul vieții ei.  

O filmare scandaloasă a făcut înconjurul internetului! În imagini este fetița lui Traian Ogâgău, primarul orașului-stațiune Sângeorz-Băi, din județul Bistrița-Năsăud, care stă cu fața spre dulap, în genunchi și dezbrăcată, repetând printre lacrimi și suspine tot ce îi spune tatăl său, ca pedeapsă a năzbâtiilor pe care le-a făcut!

După ce a vizionat clipul, Delia a clacat și a izbucnit în plâns, mărturisind că și ea a fost protagonista unor astfel de „pedepse”, atât din partea părinților, cât și ale cadrelor didactice.

„Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare deoarece pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți... fără nicio Drama Queen pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.” a dezvăluit Delia.

Artista a dezvăluit că educatoarele care trebuiau să aibă grijă de ea și de ceilalți copii la creșă, îi supuneau unor chinuri greu de imaginat

„Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncăm coji de mere” a mai spus artista pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest