Delia are o mare durere! Vezi ce o macină pe artistă

 
+2 click pentru
galerie

În toamna anului trecut, Delia a mers la medicul ginecolog pentru a se asigura că organismul ei este pregătit pentru o sarcină. Dorinţa de a deveni mamă era din ce în ce mai puternică şi nici nu concepea să nu înceapă anul 2014 gravidă. Toate analizele i-au ieşit perfect, rămânea doar să se apuce de treabă.

Vestea sarcinii, însă, a întârziat să apară, dar, susţin apropiaţii ei, a pus asta pe seama stresului şi oboselii. Drept urmare, şi-a reprogramat sarcina pentru tradiţionalul concediu de început de an. Atunci, emisiunile în care este implicată, concertele şi alte angajamente ar fi fost în stand-by, iar stresul minim.

Jurata de la X-Factor a făcut un nou tur al Asiei în compania soţului ei, Răzvan Munteanu şi, timp de o lună, s-a bucurat de frumuseţile locurilor pe care le-a bifat în traseul ei. Nici urmă de oboseală, stres sau supărare şi, cu toate acestea, barza a ocolit-o din nou.

Potrivit apropiaţilor ei, s-a împlinit mai bine de jumătate de an de când tot aşteaptă marea veste şi deja pare îngrijorată. Se pare că artista a început să se gândească serios să apeleze la medicii specialişti pentru o stimulare ovariană, ca prim pas către îndeplinirea marelui ei vis, deşi încercă să nu-şi piardă speranţa că ar putea rămâne însărcinată pe cale naturală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest