Delia, atac dur la adresa oamenilor cu care a colaborat! Ce anume le-a reproșat artista: „Este foarte urât ce faceți!”

 

Delia a răbufnit și a lansat un atac dur la adresa oamenilor cu care a colaborat, după ce a aflat ce zvonuri au lansat cei pe care îi considera apropiați, atât despre ea, cât și despre colegii de breaslă.

Deși este o vedetă care întotdeauna a știut să se țină departe de controversele din showbiz sau de scandalurile în care au fost implicate persoane apropiate ei, de data aceasta, Delia nu a mai suportat și a spus lucrurilor pe nume.

Sătulă de bârfele din lumea mondenă lansate chiar de hairstyliștii și make-up artiștii cu care și ea a colaborat odinioară, Delia a pus la îndoială profesionalismul de care trebuiau să dea dovadă, mai ales, când artiștii le-au permis să intre în intimitatea lor.

"Într-o lume în care cu toții bârfim, suntem ipocriți, unii într-un mod constructiv, alți ... Eu cred că oamenii care se ocupă de artiști ar trebui să o facă mai puțin. Și mă refer la make-up artiști, hairstyliști, oameni care lucrează în jurul artiștilor. Bârfiți mai puțin! Pentru că oricum se află tot ce vorbiți. Oricum duceți vorba mai departe, foarte urât, de la unul la altul, de multe ori. Înțepați și sperați să obțineți un rezultat, să fiți făcător de bârfă, înghiontind. Ar trebui să vă preocupați mai puțin.", a transmis Delia.

Potrivit spuselor sale, se pare că Delia a fost pusă în ipostaza în care o persoană pe care a angajat-o pentru a se ocupa de imaginea sa, a început să vorbească de rău anumiți colegi de breaslă, făcând-o să se simtă prost pentru cuvintele pe care le aude.

"Nu vreți să știți cât de nasoală este ipostaza în care trebuie să asculți chestii despre diverși artiști. Nu mai faceți asta, nu mai povestiți cum editați voi pozele nu știu cui, e urât.(...) Rolul vostru e să ajutați un om să arate mai bine", a mai spus Delia. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest