Delia i-a transmis un mesaj Rihannei! Ce s-a întâmplat în culisele concertului

 

A făcut super show in deschiderea concertului Rihannei, iar acum, Delia are un mesaj pentru divă.

Este una dintre cele mai bune artiste ale momentului de la noi, a urcat de mii de ori pe scenă, atât în ţară, cât şi afară. Însă, înainte de întâlnirea cu Rihanna, Delia a avut emoţii uriaşe! Cântăreaţa noastră a fost aleasă chiar de vedeta internaţională să cânte în deschiderea concertului ei. Înainte de a urca pe scenă, Delia a făcut dezvăluiri din culise.

"Cred că ne simţim cu toţii onoraţi şi abia aşteptăm să cântăm, sunem nerăbădători. Îmi plac multe piese din tot ce a făcut ea, dar am să zic ceva recent. Stay, Diamonds, Work... nu ştiu, sunt multe. Mi-ar plăcea să fac un snap cu ea, i-aş zice 'Hello'", declara Delia înainte de concert.

Românca noastră îşi dorea foarte mult să o întâlnească pe "Riri"  sau măcar să facă o poză împreună. Surprinzător, însă, diva internaţională nu a vrut să facă nici o fotografie cu Delia. Pentru că cele două au în comun stilul excentric, dar şi controversele legate de apariţiile extrem de sexy, atât în public, cât şi în videoclipuri sau concerte, Delia a fost obligată să respecte nişte reguli, neavând voie să fredoneze nimic din repetoriul Rihannei.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest