Delia Matache, o nouă reacţie: "Nu am nevoie…”

 

Subiectul cu Delia Matache a fost destul de controversat, asta după ce e cântăreața a mărturisit în mediul online că nu își dorește să aibă copii. Mai multe vedete de la noi din țară, dar și cei care o îndrăgesc pe artistă i-au luat apărarea prin diferite videoclipuri în mediul online, dar și mesaje.

Delia Matache este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar jurata de la iUmor a avut prima reacție cu privire la cei care i-a luat apărarea în mediul public . Delia Matache a mărturisit că nu are nevoie să fie apărată atunci când decide să răspundă la anumite întrebări în mediul online, care îi implică viața personală și propriile decizii.

''Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videoclipurile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată, dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu puteți să-mi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări.'', a mărturisit Delia Matache pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest