Delia, prima reacție după ce a devenit oficial soția lui Lino Golden: ”Totul a fost planificat foarte repede”

 

În exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Delia a dat primul interviu în calitate de soție a lui Lino Golden.

Delia Salchievici și Lino Gold s-au căsătorit civil la sfârșitul săptămânii trecute. Tânăra a recunoscut că în fața ofițerului de stare civilă, atunci când au semnat actele, ambii au avut mari emoții. Dar s-au calmat repede și s-au simțit în largul lor la petrecerea care a urmat.

"Am avut foarte mari emoții amândoi la starea civilă. În momentul în care semnam tremuram foarte tare, însă ne-am calmat după, la petrecere. Totul a fost planificat foarte rapid. Am găsit cred în două zile rochița. Imediat ce am văzut-o am spus că asta e rochița pentru mine", a spus Delia la Știrile Antena Stars.

Delia a ales deja rochile pentru nuntă, dar nu știe cu exactitate când va avea loc marele eveniment. "Încă nu știm exact când va fi nunta, știm că va fi curând, dar nu am ales încă o dată. Nu ne-am gândit unde am vrea să facem nunta, nu am plănuit nimic. Inițial am spus că am vrea să fie ceva restrâns, însă același lucru l-am spus și despre cununie și în final nu a fost ceva chiar atât de restrâns. Rochiile pe care vreau să le port deja le am salvate de când m-a cerut în căsătorie.", a mai spus Delia la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest