Delia tună și fulgeră după ce nu a primit aprobarea să organizeze concertul drive-in: „Este singura modalitate”

 

Delia este foc și pară după ce concertul drive-in care se anunța a fi cel mai tare eveniment din România, în contextul actual, a fost anulat de autorități! Artista a oferit amănunte despre dezamăgirea pe care a trăit-o atunci când a aflat de contramandarea evenimentului, cât și la ce metodă a recurs ca spectacolul să poată avea loc.

Concertul drive-in al Deliei a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar dacă starea de urgență a fost ridicată, odată cu intrarea în starea de alertă nu au fost relaxate interdicțiile care prevăd organizarea evenimentelor.

Delia a dezvăluit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” că deja a făcut o petiție către autorități ca să își poată susține proiectul pe care l-a promovat de mai bine de două săptămâni, sub motivul că în alte țari europene deja genul acesta de concerte are loc de ceva timp și organizarea lor este extre de bine văzută.

„Aștept vești bune pentru că nu văd de ce nu ar fi așa. M-ar întrista foarte tare să văd că nu se pot face lucruri. Eu sper foarte mult că ne va ajuta această petiție și că o vor gândi foarte bine. Nu am inventat noi treaba asta, genul ăsta de concerte se face deja în Germania. Este singura modalitatea în care se pot face concerte, dar vorbim de un start al evenimentelor, în general.” a dezvăluit Delia, prin intermediul unei conferințe video pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest