Demi Lovato a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul de logodnă al artistei/ GALERIE FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Demi Lovato a fost cerută în căsătorie! A răsărit soarele și pe strada artistei, după ce ultima perioadă a fost extrem de dificiliă pentru ea. Cântăreața se mărită cu alesul inimii ei care i-a dăruit un inel de logodnă extrem de frumos!

Demi Lovato a spus un mare „DA!” în momentul în care a fost întrebată de Max Ehrich dacă vrea să se căsătorească cu el! Vedeta a publicat o serie de imagini cu viitorul soț și cu inelul de logodnă pe care i l-a pus pe deget (GALERIE FOTO)! Fotografiile au venit însoțite de o mărturie emoționantă în care a spus că încă din primele momente în care l-a cunoscut, știa că el este alesul!

I-a făcut o declarație de dragoste superbă

Demi Lovato i-a adresat câteva cuvinte frumoase și pline de dragoste bărbatului care a cerut-o în căsătorie și alături de care, speră, că va îmbătrâni!

„Știam că te iubesc din secunda când te-am întâlnit. (...) Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie. Te iubesc mai mult decât o descriere de poză ar putea spune, dar sunt entuziasmată să încep o viață și o familie cu tine. Te iubesc etern, iubitul meu. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!” a scris Demi Lovato pe contul său de socializare.

A fost la un pas de moarte

Demi Lovato s-a confruntat de-a lungul timpului cu dependența de alcool și droguri, motiv pentru care a fost internată de câteva ori în clinici de dezintoxicare. În urmă cu un an, artista a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze de droguri, însă, din fericire, a reușit să iasă învingătoare din experiența care i-ar fi putut fi fatală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest