Demi Lovato a rupt logodna cu Max Ehrich, la două luni de la cererea în căsătorie! Care a fost motivul

 

În loc să scriem despre data nunții lui Demi Lovato cu Max Ehrich, scriem despre o despărțire total neașteptată, care i-a luat pe surprindere pe toți admiratorii celor doi! Care a fost motivul care a dus la separare, după doar două luni de la cererea în căsătorie?

În urmă cu două luni, Demi Lovato anunța că se va căsători cu Max Ehrich, alesului inimii sale. Artistei îi fusese adresată marea întrebare cu un inel cu diamant în valoare de un milion de euro, iar admiratorii abia așteptau să afle când va avea loc marele eveniment.

Demi Lovato a rupt logodna cu Max Ehrich

Dar pentru că lucrurile în viață, nu stau întotdeauna așa cum își dorește fiecare, Demi Lovato a fost nevoită să rupă logodna cu Max Ehrich, după ce sufletul ei a fost frânt în mii de bucățele.

Se zvonește că apropiații artistei i-ar fi spus de la început că logodnicul său nu are tocmai cele mai serioase intenții în ceea ce o privește, însă nu a dorit să le dea ascultare, fiind îndrăgostită până peste cap de acesta.

„Era prea îndrăgostită și nu voia ca inima să-i fie frântă. Ținea cu adevărat la Max și voia să creadă că intențiile lui sunt sincere”, au spus surse apropiate vedetei internaționale.

Povestea de dragsote dintre Demi Lovato și Max Ehrich a început în luna martie, când cei au decis să se autoizoleze în casa de lux a artistei. Relația lor a escaladat rapid, iar peste câteva luni, actorul a cerut-o în căsătorie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest