Demi Moore a făcut sex cu un alt bărbat, chiar în noaptea dinaintea nunții! De ce și-a înșelat viitorul soț

 

Demi Moore s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 18 ani și a început viața de femeie măritată cum nu se putea mai greșit. Actrița, în vârstă de 58 de ani, a recunoscut că a făcut sex cu un alt bărbat, chiar în noaptea dinaintea nunții, iar motivul este unul uluitor.

În cartea “Inside Out”, Demi Moore a făcut dezvăluiri șocante din viața ei personală. Actrița de la Hollywood a fost maăritată de trei ori, iar prima dată și-a unit destinul cu muzicianul Freddy Moore, însă mariajul cu acesta a debutat cu stângul.

„În noaptea dinaintea nunții, în loc să-mi exersez jurămintele, am sunat un tip pe care-l cunoscusem pe platourile de filmare. Am fugit de la propria-mi petrecere a burlăcițelor și am mers la el în apartament.", a scris Demi în cartea autobiografică „Inside Out”.

De ce și-a înșelat Demi Moore viitorul soț

Tot în cartea autobiografică, Demi Moore a explicat și motivele care au împins-o să facă sex cu un bărbat abia cunoscut cu o seară înainte de a spune “Da!” în fața ofițerului stării civile.

Actrița a mărturisit că nunta venea într-un moment dificil, după ce tatăl său adoptiv, Danny Guynes s-a sinucis, în 1980, iar ea acceptase să se căsătorească doar pentru a trece peste suferința pricinuită de pierderea părintelui.

De ce am făcut asta? De ce nu am mers la bărbatul alături de care urma să-mi petrec restul vieții și să-i vorbesc despre îndoielile mele? Pentru că atunci nu puteam să înțeleg că acceptasem să mă căsătoresc doar pentru a trece peste durerea pierderii tatălui meuPentru că am simțit că nu mai era loc de îndoieli după ce deja totul era în mișcare. Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota.", a povestit Demi Moore.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest