Denis Alibec, îmbrățișări tandre cu iubita, după ce s-a scobit în nas! Imaginile pe care le-ar vrea șterse/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

E băiat de bani gata și pe toate le dă... gata! La o primă vedere ai spune că Denis Alibec e un bărbat care știe cum să se comporte în compania unei domnișoare, însă lucrurile nu par să stea așa.

De curând, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alibec în compania iubitei sale făcând un gest care nu este deloc cuvenit unui gentleman. Recent, cei mai vigilenți paparazzii din România au fost pe urmele lui Denis Alibec, pe care l-au surprins în timp ce se afla la o terasă în compania unei domnișoare blonde care părea să fie iubita acestuia.

Atmosfera între ei a fost relaxată, Alibec a fost în formă și i-a adus partenerei sale, de mai multe ori, zâmbetul pe buze. Cei doi au stat la povești și au consumat doar apă, căci sportivul trebuie să aibă un stil de viață sănătos.

Blondina îl sorbea parcă din priviri pe fotbalist, iar Alibec părea că știe cum să se comporte, asta până când tânăra a fost nevoită să meargă la mașină, iar Denis Alibec a condus-o. acolo unde a făcut un gest necugetat.

În timp ce iubita sa își căuta de zor ochelarii de soare în torpedou, ALibec nu a stat degeaba. Și a ales să îsi folosească și el... degețelele. Făcând un gest nu tocmai demn de un bărbat aflat la o întâlnire cu o domnișoară.

Apoi fotbalistul și-a sărutat și îmbrățisat cu patos noua cucerire, iar mai apoi si-au luat rămas bun. În timp ce fotbalistul se îndrepta către bolidul său, doi paznici l-au oprit sa facă o poză, apoi a urcat la volan și a părăsit locul întâlnirii. Nu oricum, ci trecând peste linia dublă continuă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest