Denisa Botcari, în lacrimi la TV după ce nu a auzit vocea tatălui de ani buni!

 
+2 click pentru
galerie

Denisa Botcari este în mijlocul unui mare scandal chiar cu tatăl ei. Blonda şi-a acuzat părintele de abuzuri şi de faptul că niciodată nu a ajutat-o cu absolut nimic.

Însă, bărbatul are cu totul altă variantă a poveştii şi, mai mult, face dezvăluiri şocante despre fiica lui. Tatăl Denisei Botcari scoate la iveală un adevăr pe care blonda ar încerca să-l ascundă de ani buni.

"Denisa avea când am divorşat, 6 ani cam aşa, am divorţat din probleme. Eu am încercat să o iau pe Denisa la mine, cum se face divorţul acum, legea i-a dat-o ei. Eu am încercat, dar nu am reuşit. Şi în afară de pensia alimentară pe care mi-a calculat-o tribunalul, mereu îi dădeam bani! Şi chitanţele acelea, încă le mai am. Sunt cu dată deci încă se pot verifica. Am adus-o şi la noi în Italia, noi am încercat să o luăm la noi, după ce legea i-a dat-o mamei. Îi interziceam să iasă afară după 22.00 seara sau 23.00 maximum. Ei îi plăcea o viaţă mai... mie nu-mi plăcea şi din cauza asta, normal că nu-i plăcea cu noi. Denisa nu m-a sunat niciodată în afară de când îi trebuiau bani. Nu m-a întrebat niciodată ce fac, cum sunt. E influenţată de mamă, a văzut acum, pentru că eu mi-am refăcut viaţa, am muncit. Îi dădeam bani în funcţie de ce îi trebuia ei. 1000 de euro mi-a cerut să-şi facă nişte şuviţe în păr şi atunci eu nu am fost de acord cu suma asta. I-am spus că dacă vrea, îi dau 500. I-am trimis chiar atunci şi uite aşa, dintr-o lună în alta a început să mă mintă. Ea, într-adevăr, mi-a cerut apartamentul ca să stea în el şi eu nu am fost de acord. Am sunat-o de vreo 3-4 ori, nu mi-a răspuns, până acum întotdeauna îmi răspundea. Aici o influenţa mama, sigur asta e. A văzut că am nişte bani, casă, apartament. Nu am abandonat-o! Niciodată nu s-a pus problema asta. Eu sunt o persoană diversă. Eu nu am concepţiile alea: să mergi în cluburi, discoteci să faci probleme... în cluburi ce poţi să vezi? Eu sunt o persoană diversă. Eu nu am concepţiile alea: să mergi în cluburi, discoteci să faci probleme... în cluburi ce poţi să vezi? 16,10 + 18,39 Eu o văd pe facebook, o dată la restaurantul acela... o dată la altul, în Dubai! De unde banii aia? Am încercat să o contactez, nu mi-a răspuns, nici noaptea nu pot să mai dorm. Îi transmit multă sănătate şi să-i vină mintea la cap!", a declarat bărbatul pentru Antena Stars în exclusivitate.

Denisa Botcari a intrat în direct în emisiunea "Star Magazin" cu ochii roşii şi cu faţa umflată de plâns. Vedeta nu a mai auzit vocea tatălui de ani buni, motiv pentru care a izbucnit: "E ciudat să-ţi auzi părintele după atâţia ani prin telefon. Eu nu i-am auzit vocea de foarte mult timp. Cum era să stau cu o femeie străină pe care m-a obligat s-o numesc mamă? Femeia aia nu m-a iubit, m-a certat mereu. În 24 de ani l-am văzut de cinci sau şase ori maximum. L-am cunoscut abia la trei ani. Nu ştie nimic despre mine, nu mă cunoaşte... Dacă are dovezi că mi-a dat bani, îl rog să m-aducă. Am fost la un pas de moarte la 14 ani şi toate neamurile mele au venit să fie alături de mine, iar el nu a fost. Acum apare după atâţia ani, ca să ce? Am fost operată. Am avut o tumoare. Mama mea i-a cerut bani. El a cerut chitanţă de la medic. Cum să te duci la medic să-i bagi în buzunar şi să-i ceri chitanţă. Am trăit 24 de ani singură, fără niciun ajutor. Îmi trimitea, dar câte un milion. Nu am nevoie de nimic de la el, decât de pace"

Denisa Botcari s-a făcut remarcată, după ce a dezvăluit că se numără printre femeile cu care Mihai Costea a înşelat-o pe Daniela Crudu. Focoasa blondă a avut apoi aventuri cu Adrian Cristea şi Irinel Columbeanu.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest