Denisa de la Bambi a dat muzica pe afaceri! „Abia acum vine greul!”

 

Orice ar face, Denisa Tănase are succes! După faima pe care a avut-o în cariera muzicală, fosta componentă a trupei Bambi a devenit o femeie de afaceri model. Cât a câștigat în ultimii doi ani din business.

 

În adolescență, împreună cu sora Raluca, Denisa a format trupa Bambi.  ”. Au cunoscut succesul în industria muzicală, susțineau multe concerte, mergeau și la evenimente private. Dacă Raluca Tănase a hotărât să-și continue cariera muzicală, Denisa s-a reprofilat, devenind femeie de afaceri. Ea s-a lansat cu mai bine de un an în urmă în industria parfumurilor. Și a reușit să-și extindă lanțul de magazine cu o viteză fantastic: are peste 30 de magazine în România și 8 în Europa, între locații numărându-se și Valencia sau Cannes. Iar afacerea merge ca pe roate, în ultimii doi ani, Denisa Tănase a câștigat aproximativ un milion de euro.

 

Denisa Tănase a renunțat la cariera muzicală, iar acum drumul pe care îl urmează pe viitor este cel al afacerilor. „Suntem la început de drum. Ne-am dezvoltat, dar abia acum vine greul. Adică, pornind de la 0 era și normal să avem aceste rezultate, să creștem. Acum trebuie să păstrăm ritmul de creștere, iar asta va fi mai greu. Nu mai am deloc timp de muzică, aș putea spune că m-am lăsat”, a declarat Denisa Tănase pentru Playtech.ro.

 

Întrebată despre cum a reușit să atingă succesul în afaceri, Denisa Tănase a declarat că a muncit zi și noapte și a urmat cu grijă planul pe care îl proiectase de la început. Mai mult decât atât, tot ceea ce a contat a fost că familia, respectiv sora, părinții și soțul, au susținut-o necondiționat.

 

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine. Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a mai adăugat Denisa pentru sursa citată anterior


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest