Denisa de la Bambi „dă moda”! Cum folosește, artista, masca de protecție, nu a mai făcut-o nimeni până acum/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă pandemia de coronavirus i-a împins pe toți românii să se baricadeze în case și să se expună cât mai puțin în public, artista nu ține cont de nimeni și nimic! Mai mult de atât, în ideea să se protejeze de virusul din China, cât umblă pe străzile din Capitală, Denisa de la Bambi și-a luat o mască de protecție cu ea, doar că... nu prea știe cum să o folosească.

Denisa de la Bambi a fost surprinsă, în urmă cu câteva zile, de paparazzii Spynews.ro, în timp ce se pregătea să intre într-un magazin din Capitală. Blondina a coborât din bolidul de lux al iubitului său, hotărâtă să cumpere tot ce are nevoie, iar așa cum era de așteptat, nu avea cum să lipsească accesoriul cel mai purtat din perioada aceasta: masca de protecție!

Și pentru că Denisa de la Bambi este un adevărat trendsetter, vedeta nu a folosit-o așa cum scrie în manualul de instrucțiuni, ci complet diferit. Pentru că prețul unei măști de protecție, în contextul actual, a crescut considerabil, ne gândim la faptul că poate vedeta a confundat masca cu geanta, dat fiind că sumele date pentru achiziționarea celor două produse, nu mai au mult și, vor ajunge la același nivel.

Așa că înainte să intre în magazin, Denisa și-a luat masca în mână și fără să o intereseze că intră în contact cu multe alte persoane străine, vedeta nu a dat semne, nicio clipă, că ar intenționa să își acopere căile respiratorii cu „accesoriul” pe care îl deținea. Mai mult decât atât, vedeta a stat preț de minute bune în fața magazinului, unde a vorbit la telefon, după care, ulterior, a pășit în interior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest