Denisa de la „Insula Iubirii” l-a dat uitării pe Adrian! Fosta concurentă s-a cuplat cu un bărbat celebru! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Denisa și Adrian au format, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri care au ajuns vreodată la „Insula Iubirii”. Foștii concurenți ai sezonului cinci au decis să meargă pe drumuri separate, odată ce emisiunea s-a încheiat, iar acum, Denisa și-a refăcut viața alături de un bărbat celebru, iar o poză recentă cu noua cucerire stă drept mărturie!  

Pentru Denisa de la „Insula Iubirii”, Adrian, fostul partener cu care a și participat în cadrul reality show-ului pentru a-și testa iubirea, este istorie! Dar mare le-a fost surpriza fanilor, atunci când au văzut cine este noua cucerire a fostei concurente!

Denisa și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr care este antrenor de fitness! Dar nu acest detaliu i-a șocat pe toți. Ci faptul că noul iubit este un fost concurent al unei emisiuni matrimoniale, potrivit a1.ro. Că de: concurent la concurent trage.

Și chiar dacă Denisa a preferat să păstreze tăcerea în ceea ce privește noua sa relația, ultima fotografie postată dezvăluie faptul că este foarte fericită alături de noul partener și mai mult decât atât, se potrivesc de minune.

Au doborât recorduri la „Insula Iubirii”

Adrian a fost primul participant la „Insula Iubirii” care în mai puțin de cinci ore a picat în ispită cu Maria Ilioiu, una dintre cele mai focoase ispite ale reality show-ului. Și chiar dacă la început Denisa părea devastată de gândul că partenerul său a înșelat-o din prima zi, ulterior, concurenta s-a dezbrăcat de inhibiții și a a început agasarea ispitei Andi, în speranța că îl va cuceri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest