Denisa Despa a ajuns în stare de șoc la urgențe: „Cum pășeam, cum pierdeam sânge”

 

Cunoscuta dansatoare a trecut prin momente de groază într-un peco, unde se afla la cumpărături.

 

O zi banală s-a transformat într-una extrem de dificilă pentru Denisa Despa. Celebra dansatoare și-a făcut cumpărăturile într-un peco, însă un moment de neatenție, în care a scăpat o sticlă din mână, putea să ducă la o dramă. Unul dintre cioburi s-a înfipt în tendonul piciorului drept al dansatoarei, urmând o hemoragie abundentă.

 

Pe lângă rana deschisă din care țâșnea sângere, Denisa Despa a suferit un atac de panică. Cei din benzinărie au alertat autoritățile sanitare, care au ridicat-o pe tânără numaidecât. Ea a povestit întreaga întâmplare pentru emisiunea Star News, de la Antena Stars: „Eram la un Peco, ca să îmi cumpăr cele necesare pentru acasă. Am luat mai multe sticle în mână, una dintre sticle mi-a alunecat și s-a spart și mi-am tăiat tendonul de la piciorul drept. Am sângerat foarte, foarte mult! A chemat salvarea. Am observat că era sânge în urma mea! Cum pășeam, cum pierdeam sânge. Și atunci am realizat faptul că sunt tăiată, nu am realizat că sunt atât de rău tăiată”.

 

Dansatoarea s-a panicat când a văzut cât de mult sânge pierde, că umpluse practic benzinăria cu sângere ei. Bandajată la fața locului de către personalul din stația Peco, vedeta a primit apoi și ajutor din partea personalului de pe ambulanță: „M-a bandajat doamna de acolo, mi-a spus să nu mă uit. Am făcut atac de panică că am văzut că era sânge în tot acel Peco. I-am așteptat pe cei de la salvare, doar că nu m-am putut înțelege cu ei. (...) Mi s-a comunicat faptul că sunt tăiată patru centimetri adâncime”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest