Denisa Despa a confirmat relația cu Yamato Zaharia: „Ador asta la un bărbat”

 

Dansatoarea a dat de înțeles că legătura cu luptătorul avansează cu pași repezi. Declarații exclusive la Antena Stars.

 

Denisa Despa și-a găsit marea dragoste. Frumoasa dansatoare pare fermecată de Yamato Zaharia. Luptătorul a impresionat-o cu calitățile sale, nu doar fizice, ci în special cu cele care țin de tempertament și comportament. În exclusivitate pentru Antena Stars, Denisa Despa, care a intrat și ea în cușcă la MMA, a vorbit despre legătura de iubire cu luptătorul.

 

„E un băiat cu care vorbesc, ne tatonăm. E un băiat foarte plăcut, e educat, cu simțul umorului dezvoltat, iar eu ador asta la un bărbat. Momentan, trebuie probabil să trecem prin mai multe etape pentru a putea s-o numim relație. Am început să vorbim, să dăm frâu liber discuțiilor, fără să ne dăm seama. A fost ceva spontan. (...) El este un gentleman și este foarte bine crescut.”, a spus Denisa Despa, la Antena Stars.

 

Pasionată a sporturilor de contact, Denisa Despa a avut câteva meciuri de MMA până acum. Ea a mărturisit că în ultima vreme i-a cerut sfaturi inclusiv lui Yamato: „În februarie vor reveni în cușcă și mă voi bate. (...) El este un campion în adevăratul sens al cuvântului, dar eu am un alt antrenor. Probabil că îi voi cere sfaturi, pentru că este în măsură să mi le dea.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest