Denisa Filcea, dezvăluiri din intimitate: „De seara până a doua zi dimineața”

 

Denisa a mărturisit, în exclusivitate la Antena Stars, ce tip de bărbat este soțul ei. Cei doi la un pas de un record istoric: a durat peste 10 ore!

 

Denisa și Flick trăiesc o frumoasă poveste de iubire. În cadrul unui interviu exclusiv acordat Antena Stars, soția Domnului Rimă, a explicat ce tip de bărbat este soțul ei, motivând că relația lor este trainică și datorită calităților acestuia. Denisa este mândră că se poate bizui în orice moment pe Flick, care o ajută inclusiv când vine vorba de cea mică.   

 

"Foarte important este faptul că am foarte mult ajutor din partea soțului. Fără ajutorul lui nu aș putea. Nu aș putea fi astăzi aici, dacă el nu ar fi acolo, să stea cu fetița. E genul de bărbat pe care mă pot baza că poate să stea cu copilul.", a declarat Denisa Filcea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Denisa Filcea a rememorat și o amintire de la începutul relației cu Flick. Aceasta a precizat că prima data când au vorbit la telefon, cei doi au făcut-o timp de 10 ore! "Am simțit chestia asta când am vorbit prima dată. Prima noastră convorbire telefonică a durat 10 ore, de seara până a doua zi dimineața.", a mai precizat soția lui Flick


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest