Denisa Hodișan și Flick s-au căsătorit, dar nu se mută împreună! Vor avea un mariaj de la distanță!

 

Vestea că Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit, în mare secret, a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii discrete, unde au participat doar nașii lor, Daniel Buzdugan, soția sa și copii lor. Însă chiar dacă acum sunt soț și soție, proaspeții însurăței nu locuiesc împreună! Motivul?

Flick este un cunoscut om de radio care activează în Capitală, iar Denisa Hodișan are mai multe afaceri în Oradea pe care nu le poate lăsa de izbeliște pentru a se muta alături de soțul el, în București. Astfel că cei doi au decis ca fiecare să stea în orașul său, până când vor găsi o variantă de mijloc.  

Însă să nu vă gândiți că nu se vor mai întâlni deloc. Flick o va vizita pe soția sa la Oradea, unde va sta o perioadă scurtă de timp pentru a-și mai potoli dorul, iar Denisa va face același lucru în Capitală, asta până când vor decide unde anume vor locui împreună.

Însă până atunci, distanța îi face pe cei doi amorezi să își ducă dorul și să își declare dragostea în public, așa cum a făcut-o și Miss Planet în urmă cu puțin timp pe contul ei de socializare.

”Flick a plecat la București, acum o oră, și mie deja îmi este dor de el și îmi lipsește”, a spus Denisa Hodișan pe Instagram, care a primit imediat răspun de la soțul său, care i-a transmis că o sărută.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest