Denisa Nechifor, dezvăluiri la Antena Stars, despre relația cu iubitul: „În general m-am băgat în povești din astea imposibile”

 

Fosta soție a lui Adrian Cristea iubește din nou. Tânăra a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre bărbatul care i-a adus zâmbetul pe buze.

 

Denisa Nechifor a avut o viață amoroasă tumutuoasă, a trecut prin multe despărțiri, de notorietate fiind cea cu Adrian Cristea, cu care are și o fetiță, pe Rania. În ultima perioadă, în schimb, tânăra a preferat să fie mult mai discretă în privința bărbaților din viața ei. Totuși, în exclusivitate la Antena Stars ea a mărturisit că nu este în acest moment o femeie sigură, dar preferă în continuare să nu dea mai multe amănunte legate de cel care o face fericită.

Vedeta spune că nu este adepta afișării vieții ei amoroase pe rețelele de socializate, însă faptul că nu apare niciun bărbat în pozele și story-urile pe care le postează acest fapt nu înseamnă că este singură. Denisa Nechifor spune că are un bărbat în viața ei, însă își ține relația foarte discretă și consideră că așa este cel mai bine. Ea a mai adăugat că tot timpul i-a plăcut să intre în relații ce păreau imposibile, o parte dintre ele fiind la distanță.

 

”Eu îmi trăiesc viața, dar nu la televizor, nu e genul meu. Da, vorbesc, mă întâlnesc cu cineva, nu pot să stau chiar singură tot timpul. În general m-am băgat în povești din astea imposibile, în chestii la distanță, așa mi-a plăcut mie, așa mi-am aranjat terenul, vom vedea ce va fi. Eu sunt foarte bine”, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars.

 

Cum pe Rania a crescut-o singură, Denisa Nechifor nu a acceptat ca un bărbat străin să intre în viața lor. Cel puțin până acum, de aceea și-a păstrat poveștile de iubire în afara pereților casei. Vedeta susține că Rania ar trebui să-și dea acordul în cazul în care se va ajunge la ideea ca un bărbat să vină în casa lor și să formeze o familie.

 

”Este puțin delicat în momentul în care crești un copil singur. Eu nu mi-am obișnuit fetița cu bărbați în casă, mi-am trăit viața dincolo de pereții casei. Dar acum că s-a făcut mare am timp și pentru mine, din punctul meu de vedere nu e nicio grabă. Cum am spus, eu îmi trăiesc viața”, a mai zis Denisa Nechifor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest