Denisa Nechifor, momente de coşmar! A rămas blocată în Mexic, după ce zborurile au fost anulate, din cauza pandemiei/ VIDEO

 

A plecat să îşi sărbătorească ziua de naştere, dar s-a trezit în mijlocul unui coşmar! Denisa Nechifor nu se poate întoarce în ţară, în acest moment! Este blocată în Mexic, iar biletele de avion i-au fost anulate.

Denisa Nechifor a plecat într-o vacanţă de vis alături de prietena ei cea mai bună, atunci când virusul din China nu depăşise graniţele. La sfârşitul sejurului, deja fusese declarată pandemie în România, cât şi la nivel global, motiv pentru care biletele de avion le-au fost anulate şi au rămas în Mexic până se va concretiza situaţia.

Contactată de reporterii Antena Stars, vedeta a mărturisit în ce situaţie se află acum, cât şi despre cum se desfăşoară lucrurile peste hotare, din cauza isteriei cauzate de pandemia de coronavirus.  

„În loc de Bucureşti am ajuns la Cancun pentru că ni s-au anulat biletele de avion. Am cumpărat două zboruri ca să avem şi back-up, după ce am auzit ce se întâmplă prin Europa, dat fiind faptul că atunci când am plecat noi nu erau probleme. S-au anulat ambele bilete, n-am putut intra în State din Mexic, pentru că nu te lasă să intri. Acum am ajuns în Mexic, stăm aici, apoi sper să venim în Bucureşti.

Noi suntem ok, nu mă pierd cu firea aşa de uşor. Ne gândim la familie, la copii, dar ei sunt safe, iar asta ne linişteşte şi pe noi. Dacă nu o aveam pe Rania nu mă întorceam prea curând, dar uite că trebuie să venim. Şi prietena mea este în regulă, suntem sănătoase.” a spus Denisa Nechifor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest