Denisa Nechifor, răsfățată de bărbații din viața ei: „Am primit destul de multe lucruri scumpe!”

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, fosta soție a lui Andrei Cristea a vorbit despre cadourile primite din partea iubiților ei.

 

După despărțirea de Andrei Cristea, Denisa Nechifor este foarte discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă. Mai ales că a decis să-și crească copila, pe micuța Rania, de una singură. Prezentă la un eveniment din București, vedeta a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre mai multe lucruri, între care operațiile estetice, fiica ei, dar și cadourile pe care le-a primit de la bărbații din viața sa. Chiar dacă nu s-a afișat cu niciun bărbat de la despărțirea de tatăl fiicei ei, Adrian Cristea, dar este curtată mereu și admirtorii îi fac adesea cadouri scumpe. Iată care a fost cel mai valoros dar pe care i l-a oferit un bărbat.

 

„Am primit, de ce să zic că nu am primit. Am primit destule lucruri scumpe. Poate o bijuterie sau nici nu știu ... mașină mi-am luat singură. Probabil pe partea asta de bijuterii. Nu pot să zic o geantă, că o geantă mi-o cumpăr singură oricând. Am depășit acel nivel”, a fost răspunsul Denisei Nechifor, pentru Antena Stars.

 

Fiind o femeie independentă financiar, Denisa Nechifor a subliniat că nu o mai impresionează de mult valoarea cadourilor primite. Totodată, a menționat că a făcut și ea astfel de gesturi pentru bărbații din viața ei, iar tatăl fetiței ei a fost cel care a avut parte de un cadou ”prețios” pe vremea când erau logodiți. „Nu era Rania, eram mai micuță și țin minte că m-am logodit cu tatăl fetei mele și ne dorem niște obiecte mai prețioase și m-am ocupat și eu de al lui”, a mai dezvăluit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest