Denisa Răducu, dată uitării de prieteni și colegi! Cum arată mormântul artistei/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Mormântul Denisei Răducu este vizitat din ce în ce mai puțin de colegii de breaslă și de cei care se numeau prietenii ei. Artista pare că a fost dată uitării de aproape toți apropiații care atunci când era pe culmile succesului, erau de nedezlipit de lângă ea.

Denisa Răducu va rămâne întotdeauna în amintirea fanilor săi, care nu ratează ocazia să îi ducă fel și fel de lucruri, în semn de respect, la mormânt. Tocmai de aceea la căpătâiul artistei sunt mereu lumânări aprinse, flori și jucării, care ilustrează spiritul copilăresc pe care l-a avut în timpul vietii.

Și dacă ceilalți colegi de breaslă au uitat-o, Alinu AJ, un prieten apropiat ei, nu a încetat să îi ducă flori și omagii Denisei. Artistul a dezvăluit că i-a și făcut o promisiune artistei, pe care nu ar putea-o încălca niciodată.

”Astăzi te-am vizitat din nou. Știu ca te-ai bucurat că mă revezi, și eu m-am bucurat că am putut să-ți ofer flori și să îți spun în gând câteva vorbe. Pentru cei care te iubesc ești prezentă zi de zi în viețile lor prin muzica ta, nu fi tristă! Promit că voi reveni ori de câte ori îmi voi vizita rudele în comuna noastră natală. La revedere, Denisa!”, a scris Alinu AJ pe contul lui de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest