Denisa Răducu produce bani pentru alții, chiar și după moarte! Ce a spus Ticy despre noua piesă lansată cu regretata artistă/ VIDEO

 

Ticy, fostul iubit al Denisei Răducu, a oferit primele declarații pentru Antena Stars, după ce a lansat o piesă la care a lucrat alături de artistă, înainte să treacă în neființă.

Pe lângă povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Denisa Răducu, Ticy a colaborat și profesional cu artista. Înainte de moartea manelistei, cei doi au avut mai multe proiecte pe care se pregăteasu să le lanseze, însă nu au mai avut timp.

“Este o piesă înregistrată de foarte mult timp și sunt imagini din clipuri în care am apărut noi împreună, de la alte poese și au fost folosite pentru această piesă. Dar mai sunt și alte piese care au ieșit în afară de asta. Tot timpul îmi scriu fanii pe Facebook, dacă mai am piese pe care să le scot cu Denisa. Și atunci dacă eu mai am piese în calculator, le scot.” a spus Ticy

Cine va profita de pe urma piesei

Ticy a dezvăluit că banii aferenți drepturilor de interpretă a Denisei Răducu, vor merge direct la familia ei: “Dacă se mai scot piese, o să le scot la casele de producție unde am activat pentru că unele dintre piese sunt la casele de producție. Banii se vor duce la părinții Denisei pentru că nimeni nuare cum să îi ia dreptul de interpret.” a mai spus fostul iubit al Denisei Răducu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest