Denisa Tănase vrea o familie mai mare: „Nu suntem orbiți de muncă, obiective și performanțe”

 

Fosta componentă a trupei Bambi are un succes teribil în afaceri, dar spune că familia rămâne prioritatea numărul unu.

 

Pe cât de apreciată a fost în muzică, la fel performează și în afaceri. Denisa Tănase dă lovitură după lovitură, iar acum și-a deschis un nou centru Spa în zona de nord a Bucureștiului. Echipa Antena Stars a fost prezentă la marele eveniment, iar fosta artistă a făcut o serie de declarații exclusive.

 

Chiar dacă a lăsat impresia că afacerile ocupă locul întâi, împreună cu soțul Mircea, cu care este împreună de 4 ani, Denisa are planuri să treacă la nivelul următor al relației și să devină mămică. Vedeta a mărturisit că-și dorește un copil, iar astfel afacerile ar urma să treacă în plan secundă.

 

"Cu siguranță. De trei copii nu cred că mai este timp. Încercăm să avem un echilibru între viața profesională și viața personală și nu suntem atât de orbiți de partea asta a muncii, a obiectivelor și a performanței, încât să uităm de faptul că până la urmă familia este nucleul. Tot ceea ce am reușit pe plan profesional, a fost datorită faptului că am făcut totul împreună.", a declarat Denisa Tănase, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Artista a mai spus că pentru ea și soțul Mircea familia este cea mai importantă: "Atât pentru mine, cât și pentru Mircea, familia vine înainte de orice și normal că ne dorim să ne mărim și familia noastră."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest