Deniz Brizo, înșelată de Zenys cu femeia care i-a călcat pragul casei: „Am găsit fotografii indecente cu ea la el în telefon”

 

Dacă într-o primă fază și-a iertat soțul, iată că ultimele descoperiri au determinat-o pe Deniz Brizo să pună punct relației.

 

Deniz Brizo s-a descărcat, în exclusivitate la Antena Stars, după ce a pățit în mariaj. Dacă într-o primă fază l-a iertat pe Zenys că a înșelat-o, după ce a scotocit prin telefonul bărbatului și a găsit poze și videoclipuri indecente cu o femeie, vedeta nu a mai putut îndura și a decis să se despartă de acesta. Șocul a fost cu atât mai mare pentru artistă cu cât o cunoștea foarte bine pe femeia respectivă, întrucât aceasta venea în vizită la ei. Deniz Brizo susține că a fost vorba mai degrabă de o relație virtuală, dar nu a putut trece peste.

 

„Am postat pe social media, pe TikTok o poză cu o doamnă. Am aflat despre cine este vorba, nu a fost nimic real, doar virtual. Pentru mine este ca și cum ar fi fost real. Au avut și poze indecente, videoclipuri, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am găsit fotografii cu ea la el în telefon. La el, totul este în regulă, nu vede nimic anormal. Consideră că nu a făcut nimic greșit. Am terminat-o! Nu pot să accept chestiile acestea. Femeia aceea vine în casă la mine, sub nasul meu se întâmplă astfel de scene”, a spus cântăreața.

 

Deniz Brizo a dat mai multe detalii despre femeia respectivă, dar a spus că nu i-a transmis soțului acesteia cele întâmplate, chiar dacă aceasta pusă în fața faptului împlinit a găsit o scuză hilară, spunând că nu a nimerit destinatarul corect când a trimis imaginile indecente: „Este măritată, are și copil! La cât de cumsecade sunt eu, soțul ei nu știe. Nu mai fac și altă persoană să sufere și să vadă realitatea. Am vrut să vadă el singur, cu altă ocazie, nu să fiu acea ocazie. Ea a preferat să mă mintă, mi-a spus că din greșeală. Nu ai cum din greșeală să trimiți astfel de poze”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest