Deniz Brizo, probleme mari de sănătate: „E frustrant că nu poți să îți vezi copiii”

 

Cântăreața susține că este la un pas de orbire după ce i-au crescut drioptriile într-un ritm galopant.

 

Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, drama prin care trece. Ea a declarat că are probleme mari cu vederea, că dioptriile i-au crescut foarte rapid, iar acum poartă -5. Drept urmare, nu mai vede aproape deloc la distanță, ci doar la un metru de ea. Este motivul pentru care nu mai poate să meargă neînsoțită pe stradă, iar la shopping a spus că nu distinge ce scrie pe etichetele hainelor ori diferitelor produse pe care dorește să și le achiziționeze.

 

„Trebuie să merg la un consult și să aflu acolo dacă mă pot opera sau nu. Din câte am înțeles, nu este valabilă pentru toate persoanele operația. Dioptriile au crescut foarte repede. Într-un an, acum am -5 și văd cam la un metru. Nu merg pe stradă singură. Nu văd și e dificil. Nici la shopping, stau și citesc și nu reușesc să disting ce scrie, iar când mă întâlnesc cu cineva cunoscut nu cunosc. (...) Eu am purtat ochelari și tot au crescut dioptriile. Ultima pereche mi i-a spart cel mic și nu m-am mai dus să fac alții”, a mărturisit artista, pentru Antena Stars

 

Marea dramă pentru ea o reprezintă faptul că nu-și poate vedea bine copiii. Deniz Brizo a mai spus că și problemele din ultima perioadă, legate de divorț, surescitarea la job au acutizat această problemă de sănătate cu care se confruntă. Ceea ce o îngrijorează și mai tare pe artistă este faptul că fetița ei a moștenit strabismul de la ea.

 

„Tot am zis că mă operez, că merg la un consult, din cauza problemelor din ultima vreme, divorț, probleme de familie și job nu am mai reușit să merg. E frustrant că nu poți să îți vezi copiii, mai ales copiii. Cea mare poarta și ea ochelari, nu are diopriile așa mari, dar are și strabism ca mine, se mișcă ochiul într-o parte și în alta uneori. Eu am anemie de gradul 1 și îmi pierd des vederea total, pentru aproximativ 15 secunde”, a mai spus Deniz Brizo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest