Depresia a pus-o la pământ! Fosta soţie a lui Daminuţă a vrut să încheie socotelile cu viaţa VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Iasmina Halas a trecut prin momente cumplite. Chiar dacă întotdeauna se afişează cu zâmbetul pe buze, blondina a avut parte de clipe crunte. În urmă cu câţiva ani, s-a luptat cu o depresie puternică, ce a împins-o la tentative suicidale.

Invitată în emsiunea „Star Matinal” de la Antena Stars, fosta soţia a lui Damiuţă a spus care au fost cele mai grele momente prin care a trecut. Iasmina Halas a vorbit amănunţit despre perioada depresie, atunci când nu a avut pe nimeni altcineva alături, în afară de părinţi.

Totodată, aceasta a menţionat că atunci a conştientizat care sunt cele mai importante persoane din viaţa ei și cui îi pasă cu adevărat de ea. A căzut, s-a ridicat, iar acum a spus totul despre cum s-a vindecat de crunta boală şi de ce vrea să părăsească România. Dezvăluiri în exclusivitate, direct de la ea.

„N-am linişte aici. M-am plictisit şi în Timişoara, şi în Bucureşti. Nu-mi mai găsesc locul. (...) Peste perioada aceea am trecut. Toţi avem o perioadă mai grea, în care nu ne dorim să mai trăim. Până la 24 de ani chiar am trecut prin multe chestii, dar problema este şi că sunt foarte răsfăţată. Pun totul la suflet. Dar am trecut peste etapa aceasta. I-am avut alături pe părinţii mei, pentru că persoanele care erau non-stop lângă mine, prietenele mele bune, în momentul în care aveam cea mai mare nevoie, s-au împrăştiat. Părinţii mei ştiu absolut tot ce fac, nu am nevoie de prieteni, dar în perioada aia, de un mesaj aveam nevoie. Părinţii meu m-au ridicat şi în momentul de faţă când simt că am un moment mai prost.(...) Am fost şi la psiholog, şi la psihiatru, şi la psihoterapeut, şi la preot. În perioada depreseiei luam pastile şi dormeam foarte mult, luam un tratament prescris de medic. Aveam momente când nu voiam să îmi trag nici draperiile. Şi când eram căsătorită aveam momentele astea.” a declarat Iasmina Halas, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Iasmina Halas, despre noul bărbat din viaţa ei

"Am găsit pe cineva mai de aproape. Este român. Nu mă interesează contul, eu am contul meu. Merge cu ceva ce trebuie... Nu pot să vă dau prea multe detalii. Îl facem cunoscut. Nu este persoană publică încă. Dacă este cuminte...", a declarat Iasmina Daminuţă la "Cool Summer Nights"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest