Depresia nu ține cont de statutul social! Vedetele autohtone, la un pas de sinucidere

 

Sunt celebre, frumoase, pot avea tot ce îşi doresc, însă cu toate acestea au trecut prin momente teribile, care le-au adus la un pas de sinucidere. Care sunt vedetele care au vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa şi ce le-a determinat să ajungă în acest punct.

Deşi a cucerit sute de bărbaţi cu farmecele sale şi formele apetisante, dragostea i-a adus Marianei Roşca şi necazuri. Vedeta a fost la un pas să se sinucidă. Şi nu doar o singiră dată, ci de trei ori.

Decepţiile amoroase provocate de fostul logodnic libanez au adus-o în pragul disperării. Mariana l-a însoţit pe partenerul ei de viaţă în ţara lui, însă, în scurt timp, avea să realizeze că afaceristul pentru care a renunţat la familie şi la prieteni nu mai este bărbatul de care se îndrăgostise.

"Avea să fie coşmarul vieţii mele, dar nu pentru că el nu m-ar fi iubit. Am avut aceste tentative ca să mă pedepsesc pe mine, pentru că nu acceptam să fi fost atât de prostită de către cineva, în persoana fostului meu logodnic."

"De două ori chiar am încercat să-mi pun capăt zilelor. A treia oară soacra mea mi-a dat o pastilă de somn şi a lăsat folia lângă pat. Eu adormeam, mă trezeam, mai luam o pastilă, iar apoi iar adormeam, mă trezeam şi luam o pastilă până când am terminat folia. Aveam halucinaţii."

Însă Mariana nu este singura care a ajuns pe marginea prăpastiei. Şi Nicoleta Luciu a avut aceleaşi gânduri.

”Am povestit ce s-a întâmplat pe perioada sarcinii, că a fost foarte dificil, am făcut zona zoster în săptămâna a noua și a zecea de sarcină. Un medic de la medicină internă mi-a spus că ar trebui să avortez, că aș putea să fac copii cu risc mare de sindroame. A fost o durere foarte mare la un moment dat de nu o mai puteam suporta și mi-a trecut așa o fracțiune de secundă prin cap”,
a spus la vremea respectivă Nicoleta.

Nici zâna surprizelor nu a fost ocolită de momente cumplite.

”Da, mi-a trecut prin cap prostia asta - pentru că este o prostie - atunci când eram vulnerabilă, după ce mama s-a stins în braţele mele. După ce am născut-o pe Violeta, am intrat într-o depresie gravă. Am mers la psiholog şi pot să spun că el mi-a salvat viaţa. Am ajuns într-un punct în care nu am mai vrut să trăiesc, deşi aveam tot ce îmi doream"
, a mărturisit Andreea Marin.

Simona Traşcă este şi ea una dintre vedetele care au vrut să îşi pună capăt zilelor, însă a fost salvată chiar de cea mai bună prietenă a sa.

”Am avut o stare foarte foarte tristă. Am avut mare noroc cu Denisa care și-a dat seama că ceva nu e în regulă cu mine și m-a oprit la timp. Ce s-ar fi putut întâmpla cu mine?”,
a mărturisit Simona.

Cu toate acestea, vedetele au reuşit să treacă peste cele mai dificile momente din viaţa lor.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest