Despărţire bombă în showbiz! Anna Lesko şi Dj Vinnie au luat-o pe drumuri separate, după opt ani de relaţie

 

Anna Lesko şi Dj Vinnie s-au despărţit definitiv! Extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa personală şi relatia pe care o avea cu tatăl copilului ei, se pare că lucrurile nu au mers aşa cum şi-au dorit între artistă şi bărbatul alături de care a stat opt ani de zile.

Anna Lesko şi DJ Vinnie au decis să o ia pe drumuri separate, lucru care nu i-a minunat pe mulţi dintre cei care o cunoşteau.  În ultima perioadă, focoasa cântăreaţă s-a prezentat la evenimentele mondene, la care era invitată, singurică cuc, fără nicio prezenţă masculină în dreapta sa.

Cu toate că cei doi artişti sunt mai hotărâţi ca niciodată să se axeze pe cariere, întâlnirile nu vor fi  deloc rare. Anna Lesko şi DJ Vinnie au împreună un copil, dar pentru că suntem siguri că sunt doi oameni care îşi cunosc priorităţile, vor găsi o cale de înţelegere pentru rodul dragostei apuse.

DJ Vinnie a fost contactat de reporterii Spynews.ro, iar în cadrul conversaţiei cu aceştia, artistul a confirmat despărţirea de Anna Lesko. Deocamdată nu ştim adevăratul motiv al despărţirii, dar cu siguranţă lucrurile vor ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest