Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ținută în frâu de clauzele ultimului contract semnat!

 

Vestea că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou, a picat ca o bombă în lumea mondenă. După ce s-au împăcat, în urma divorțului scandalos, cei doi mărturiseau că sunt mai pregătiți ca niciodată să o ia de la capăt, dar și să fie protagoniștii unei nunți ca în povești.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că au prevestit despărțirea. Imediat după au decis să își mai dea o șansă, cei doi au semnat un contract de confidențialitate, în care este specificat faptul că dacă vor mai oferi detalii din intimitatea relației lor, vor plăti - la propriu - sume grele de bani. 

„Sunt niște clauze care va trebuie păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”, a mai spus Bodi. 

De ce s-au despărțit

Potrivit Spynews.ro, motivele sepărării dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost acelea care au afectat dintotdeauna cuplul celor doi: lipsa respectului și infidelitatea omului de afaceri. Mai mult de atât, chiar dacă nu au confirmat despărțirea, gestul afaceristului de a șterge poza pe care o pusese cu fosta soție în momentul împacării dovedește faptul că între ei lucrurile nu sunt deloc roz.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest