Despărțirea momentului în showbiz? Cristian Daminuță și soția și-au spus “Adio”, la scurt timp după ce au devenit părinți/ VIDEO

 

Când păreau că și-au găsit liniștea și sunt mai fericiți ca niciodată, după ce au devenit părinții unui copil minunat, Cristian Daminuță și Mădălina, partenera de viață și-au spus “Adio”. Sau cel puțin, așa pot fi interpretate gesturile pe care le-au făcut în social media.   

În urmă cu mai puțin de o lună, Cristian Daminuță și soția au oferit primul interviu împreună pentru Antena Stars unde au vorbit, în exclusivitate, despre povestea lor de dragoste, dar și despre cum decurg toate pregătirile pentru nuntă și botez.

Și chiar dacă din cauza pandemiei de coronavirus multe persoane au fost obligate să-și anuleze evenimentele, cei doi au dezvăluit că încă nu au luat această decizie, semn că erau mai hotărâți ca niciodată să facă marele pas și în fața lui Dumnezeu. Doar că, acum, lucrurile se pare că nu mai stau deloc bine între cei doi!

Cristian Daminuță a șters toate pozele cu partenera de viață, de pe instagram, semn că mariajul lor nu merge deloc în direcția bună. Iar ce ne-a întarit ideea că este vorba de o posibilă despărțire între ei a fost faptul că Mădălina a renunțat la numele de familie al soțului său pe social media.

Chiar dacă despre Cristian Daminuță știm că are un palmares bogat la capitolul cuceriri, părea că după o viață amoroasă agitată, și-a găsit liniștea în brațele Mădălinei și este mai fericit ca niciodată, după ce au devenit părinții unui băiețel sănătos și minunat.

Până când vom afla toate detaliile despre situația reală dintre Cristian Daminuță și partenera sa de viață, Mădălina, vă invităm să rămâneți pe AntenaStars.ro ca să fiți la curent cu cele mai tari știri mondene din showbiz-ul românesc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest