Despărţiţi, dar împreună! Inna şi fostul iubit au fost surprinşi la o întâlnire romantică

 
+2 click pentru
galerie

S-au iubit, s-au despărţit, dar au rămas împreună. Imaginile care îi trădează pe Inna şi pe fostul ei iubit. Cântăreaţa s-a despărţit oficial de Lucian, dar în realitate lucrurile stau altfel.

Inna şi fostul ei iubit şi-au aruncat priviri dulci la o terasă de fiţe din Herăstrău. Nu e nicio glumă. Cânăreaţa şi cel poreclit Screech nu mai sunt oficial iubiţi, dar continuă să iasă împreună.

Se spune că Lucian e cel care ar fi inventat-o pe Inna ca şi cântăreaţă, dar, chiar şi aşa, drumurile celor doi s-au separat. Între timp însă, cei doi sunt implicaţi fiecare într-o relaţie. Artista se iubeşte cu un fotograf celebru, iar Lucian cu o tânără dornică de afirmare.

Asta nu îi împiedică însă să fie buni amici şi să iasă împreună. De aici şi până la schimburile de priviri pline de mai multe înţelesuri nu a mai fost decât un pas.

Pentru că dialogul dintre ei a devenit la un moment dat plictisitor, Lucian şi-a pus căştile pe urechi şi a început să asculte muzică. Să fie vorba de vreun nou proiect muzical al Innei?

Urmăriţi materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest