Despărţiţi, dar împreună! Nicola, despre relația cu fostul soț, la 17 ani de la separare: "Nu ne scoatem ochii!"

 

Timp de 15 ani, Nicola a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de compozitorul Mihai Alexandru. Cei doi au divorţat în 2007, însă au păstrat legătura pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Nicola și Mihai Alexandru au fost căsătoriți din anul 1990 până în anul 2007. Cei doi au împreună doi copii și țin legătura, numai pentru ei. În anii în care au format un cuplu, cei doi colaborau şi din punct de vedere muzical şi lansau hit după hit.

"Nu, nu mai colaborăm de atunci, de când ne-am despărțit. Nu a fost nimic din partea mea. De fapt nici nu mai contează, au trecut 17 ani.", a declarat artista pentru viva.ro.

Întrebată care este relația pe care o are cu fostul soț, Nicola a spus că păstreaza legătura și vorbesc despre copiii pe care îi au împreună.

"Când este de vorbit despre copii, vorbim. E ok. Nu ne scoatem ochii, nu ne batem, vorbim, suntem politicoși unul cu celălalt. Ne mai apucă câteodată, dar trece. Sunt discuții despre și pentru copii, care de fapt nu mai sunt copii, sunt adulți și ar trebui să nu mai avem aceste discuții neapărat ca și cum copilul ar fi de trei ani. Gata! E adult! Să se descurce, că e pe picioarele lui!", a mai spus ea, potrivit aceleiași surse.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest