Detalii de ultimă oră! Când va fi externat Mario Iorgulescu: „Merge la plimbare în curtea clinicii”

 

Noi informaţii au ieşit la iveală despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu! Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost protagonistul unui accident rutier grav, care s-a soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani. Datorită aparatelor performante din clinica din Milano, acesta a fost transferat pentru o recuperare rapidă, iar de atunci nu s-au mai ştiut multe lucruri despre el.

Surse apropiate familiei Iorgulescu au mărturisit că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a îmbunătăţit considerabil. Tânărul a scăpat de perioada critică în care se afla, iar acum merge pe propriile picioare şi se hrăneşte normal.

”El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece." au spus sursele apropiate familiei pentru wowbiz.ro

Cu toate acestea, medicii italieni consideră că o externare, în momentul de faţă, nu este oportună. Acesta mai are nevoie de timp pentru a se recupera total şi pentru a nu-şi pune starea de sănătate, în pericol, din nou.

"Mario Iorgulescu rămâne internat la spital! Este adevărat, starea lui este bună, s-a întremat și poate merge chiar la plimbare prin curtea clinicii. Cu toate acestea, Gino a povestit că doctorii care îl tratează au decis ca el să nu fie externat încă, mai mult, în perioada următoare, nu se pune problema ca pacientul să fie dat încă acasă”, au completat acestea. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest