Detalii de ultimă oră! Ce au găsit medicii legiști pe corpul lui Costin Mărculescu

 

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi (10-11 iunie) într-o stare avensată de putrefacție. Actorul era îmbrăcat, în cada plină de apă, iar după ce au fost lansate numeroase ipoteze vizavi de cauza morții, rudele acestuia au dezvăluit, pe baza rezultatului oferit de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală, că actorul murit din cauza unui infarct.

Ce au găsit medicii pe corpul actorului

Potrivit playtech.ro, surse din cadrul Institutului de Medicină Legală au dezvăluit că trupul actorului prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, cel mai sigur, dobândită după ce a căzut din picioare.

„Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem.

De asemenea, nu avem niciun indiciu că ar fi vorba de sinucidere, însă așteptăm rezultatul analizelor la sânge pentru a exclude total această posibilitate. Cel mai probabil a murit de moarte naturală”.

Unde și când va fi înmormântat Costin Mărculescu

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu va fi dus la capela cimitirului „Sfântul Gheorghe Nou”, nu la Reînvierea, cum se credea inițial.

Sora lui a intrat în șoc

Printre persoanele apropiate actorului răpuse de durerea pierderii se numără sora sa care a intrat în șoc. Din acest motiv, femeia nu a putut merge la INML, în locul ei mergând soțul ei, cumnatul lui Costin Mărculescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest