Detalii de ultimă oră despre Valentina Pelinel!

 
+4 click pentru
galerie

În timp ce Andreea Tonciu s-a externat deja, Valentina Pelinel abia a primit vizita medicului care îi va spune dacă i se va permite sau nu să plece acasă cu micuţul MIlan Cristian.

Conform ultimelor informaţii ale reporterilor Antenei Stars, noua mămică a primit deja vizita medicului, dar nu a primit încă răspunsul dacă va putea pleca acasă împreună cu micuţul Milan, care este foarte liniştit. Valentina Pelinel abia aşteaptă să ajungă acasă, întrucât camera este deja pregătită.

Despre Valentina Pelinel
Valentina Pelinel, în vârstă de 36 de ani, este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dau ca tată pe Cristi Borcea, însă niciunul dintre ei nu au confirmat sau infirmat informaţiile. Fiul lor, Cristian Milan, a fost născut pe 8 iunie 2016.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest