Detalii despre metoda prin care Mihai Trăistariu face bani: „E puțin penibil. A fost o provocare pentru mine”/ VIDEO

 

Mihai Trăistariu se numără printre artiștii care au fost grav afectați financiar de pandemia de coronavirus, după ce toate evenimentele și spectacolele unde trebuiau să cânte, au fost anulate ca măsură de siguranță împotriva răspândirii virusului. La mai bine de un an de când lumea artistică a fost pusă pe pauză, artistul a vorbit despre metoda pe care a folosit-o pentru a se putea întreține.

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu a dezvăluit că a reușit să treacă peste cumpăna financiară pe care a suferit-o până de curând. Recent, artistul se plângea de faptul că a ajuns în pragul falimentului din cauza unui împrumut neinspirat pe care l-a făcut la bancă, însă datorită apartamentelor pe care le deține la malul marii, a reușit sa iasă la liman.

Prin ce metodă face Mihai Trăistariu bani

Mihai Trăistariu deține șase apartamente destinate turiștilor la malul mării, după ce a vândut terenul moștenit din Mamaia Nord. Astfel că pentru a se putea întreține și pentru a achita ratele la bancă, artistul s-a reprofilat și s-a documentat despre ce înseamnă turismul în România, în speranța că va reuși să se repună pe picioare financiar.

„Singura mea sursă de venit au devenit aceste apartamente pe care le am la malul mării și care au fost la plesneală. Au coincis cu pandemia și din momentul ală am tras de el cât am putut și le-am promovat cât am putut. M-am salvat cu banii și am ținut banii în bancă să îmi ajungă până vara asta. Nu le-am mai închis de atunci. Evident că mai sunt oameni care se cazează. Au venit de Paște, au mai venit și în ianuarie. Ele m-au ținut în priză și m-au salvat de această situație cruntă. (...) 6 apartamente am pentru turiști, în Mamaia Nord, la malul mării. (...) Mă descurc din turism acum. E puțin penibil că am ajuns să fac altceva, dar mi-am dat seama că situația asta forțată în care am intrat, cu pandemia, a fost o provocare pentru mine ca să văd dacă mă descurc fără să cânt. Uite că m-am descurcat”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest