Detalii despre starea de sănătate a lui Tzancă Uraganu, după ce a fost depistat cu noul coronavirus!

 

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Tzancă Uraganu, după ce a fost depistat cu noul coronavirus! Cum se simte la ora actuală manelistul?

După ce Spynews.ro a dezvăluit în exclusivitate că Tzancă Uraganu a fost confirmat cu COVID-19, manelistul a oferit un interviu pentru Antena Stars, în care a povestit cum a aflat că a fost infectat.

Se pare că interpretul de muzică de petrecere și-a făcut testul pentru coronavirus, din cauza unei răceli la plămâni. Deși îi trecuse boala și urmase tratamentul necesar pentru vindecare, Tzancă Uraganul a luat decizia de a se testa mai mult din... curiozitate.

„Am aflat acum 10 zile, mai am 3-4 zile, mai am puțin și ies din carantină. Am fost răcit la plămâni acum 2 săptămâni și am făcut testul. Mie mi-a trecut răceala, mi-a trecut tot, am luat antibiotic de atunci, de acum 2 săptămâni, dar mie mi-a trecut absolut tot și am făcut și eu testul, așa, să văd ce e cu testele astea”, a spus Tzancă Uraganu pentru „Antena Stars”.

Conform declarațiilor manelistului, starea lui de sănătate este mult mai bună și nu a fost nevoit să ia nicio pastilă, dat fiind că nu are niciun simptom.

„Mi-a ieșit pozitiv, dar n-am absolut nimic, n-am luat nicio pastilă, nu am niciun simptom. (...) Eu stau singur pe izolare”, a mai spus el.

Tzancă Uraganul a mai ținut să precizeze faptul că nici când s-a confruntat cu răceala la plămâni nu a avut simptome care să îl împiedice să mai performeze la evenimente, ci s-a confruntat doar cu câteva frisoane.

„Mi-a trecut singur, adică nu am avut absolut nimic. Și atunci când eram răcit la plămâni, n-am avut febră, nu am avut ceva grav, aveam puține frisoare, eram răcit la plămâni că eu am cântat și transpiram și schimbam câte 3, 4, 5 tricouri la un program, că am cântat afară... și de aia am răcit, nicidecum de la virusul ăsta”, a adăugat Tzancă Uraganu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest