Detalii despre starea de sănătate a Mariei Macsim Nicoară! Care sunt șansele ca mezzosoprana să își revină?

 

Noi informații despre starea de sănătate a mezzosopranei, Maria Macsim Nicoară. Detaliile au fost oferite de cadrele medicale din Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce artista a ajuns la spital, în comă.

Starea mezzosopranei nu este deloc una bună, conform medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Maria Macsim Nicoară este ținutăm în viață de aparate, iar medicii au spus că nu sunt semne de îmbunătățire a stăriii în care se află. Artista încă este în comă, iar pe zi ce trece, șansele de recuperare se diminuează.

Mai mult de atât, medicii au mai spus că din cauza traumatismului cranio-cerebral pe care l-a suferit, șansele de supraviețuire sunt mai mici de 10%, în ciuda tratamentului aplicat, potrivit ziaruldeiasi.ro

Reamintim faptul că Maria Macsim Nicoară a fost internată în dimineața zilei de 10 mai, după ce a fost preluată de un echipaj SMURD, contactați fiind de soacra acesteia, care i-a anunțat că mezzosoprana a suferit un accident casnic.

Din cauza circumstanțelor ciudate în care a fost găsită, cazul Mariei Macsim Nicoară este cercetat de anchetatori pentru a descoperi dacă a fost vorba de un simplu accident sau la mijloc este vorba de o tentativă de omor.

Primele declarații ale soțului mezzosopranei, după ce a fost azcuzat că și-a bătut soția

„Am auzit că sunt tot felul de discuții, dar sunt deplasate. Nu am bătut-o niciodată. Nu am bătut-o nici în seara respectivă. Nu sunt un tip violent”, a mai explicat pianistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest