Detalii despre starea de sănătate a Oanei Mizil, după ce s-a spus că ar fi fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Marian Vanghelie

 

În urmă cu puțin timp s-a speculat că Oana Mizil ar fi ajuns la spital, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Marian Vanghelie. Ca să pună capăt tuturor zvonurilor, fratele femeii, Serghei Mizil, a vorbit despre care este, de fapt, starea de sănătate a surorii sale și ce s-a întâmplat cu adevărat.

Sâmbătă seară, showbiz-ul autohton a încremenit din cauza speculațiilor conform cărora Oana Mizil ar fi fost băgată în spital de violențele îndurate din partea lui Marian Vanghelie. După ce fostul primar al sectorului 5 a infirmat toate zvonurile, Serghei Mizil a susținut și el același lucru și a mărturisit că sora lui se simte mai bine ca niciodată.

„Noi avem curțile una lânga alta, acum mă uit la ea în curte, unde este și sor-mea, și Oana se joacă cu copilul în curte, este foarte bine. Nu a fost niciun scandal, a fost o ceartă”, a declarat Serghei Mizil pentru Gândul.ro.

Oana Mizil, plângere penală pe numele lui Marian Vanghelie?

Și chiar dacă atât Marian Vanghelie, cât și Serghei Mizil au susținut că nu a existat nicio violență, informațiile din presă spun cu totul și cu totul altceva. Potrivit acestora, Oana Mizil a fost cea care a formulat o plângere pe numele partenerului său, după ce ar fi rănit-o atât de grav, încât a avut nevoie să apeleze la ajutorul cadrelor medicale.

Mai mult decât atât, aceleași surse susțin că femeia ar fi rămas internată peste noapte la un spital din București, ca medicii să poată avea grijă de ea așa cum se cuvinte.

Ce a spus Marian Vanghelie despre presupusa agresiune

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni. Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie pentru Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest