Detalii exclusive despre ordinul de restricție al lui Brigitte! S-a trezit fără mașină și cu locuința vandalizată!

 

Brigitte Pastramă a cerut ordin de restricție, după ce s-a trezit cu mașina furată și cu casa vandalizată. Soția lui Florin Pastramă a oferit primele declarații pentru Spynews.ro, în care a vorbit cu lux de amănunte despre situația în care se află.

După ce s-a vehiculat ca a fost bătută de Florin Pastramă, Brigitte a ținut să facă lumină și să explice cum stau lucrurile, de fapt. Vedeta a mărturisit că cel care este personajul negativ în toată povestea este un amic de-al fiului ei, pe numele căruia a obținut un ordin de restricție.

Potrivit spuselor lui Brigitte, prietenul fiului său i-a furat mașina și i-a vandalizat în totalitate locuința, existând și niște bunuri care lipsesc.

„Mi-a fost furată o mașină de către un prieten de-al fiului meu. Precum și alte bunuri din casă”a spus Brigitte pentru Spynews.ro

Mai mult decât atât, soția lui Florin Pastramă a fost nevoită să apeleze la ajutorul autorităților și sa ceară ordin de restricție împotriva amicilor fiilor săi, dat fiind că din casa ei lipsesc numeroase obiecte de valoare. Tot incidentul a avut loc în cursul nopții trecute, în timp ce vedeta se afla în patul ei și dormea.

„Am făcut plângere împotriva celor care erau în casa mea și care mi-au vandalizat casa și distrus mașina”, a mai spus Brigitte.

Audierilor au avut loc la Poliția din Voluntari, însă încă nu este cunosct faptul dacă s-a deschis sau nu dosar penal pe numele autorilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest