Detalii incredibile despre noaptea nebună pe care Prințesa Diana și Freddie Mercury ar fi petrecut-o împreună!

 

La 23 de ani de la moartea Prințesei Diana, au ieșit la iveală din ce în ce mai multe amănunte incredibile din viața ei. Un episod care a creat valuri în presa internațională este despre noaptea nebună pe care fosta soție a Prințului Charles ar fi petrecut-o cu Freddie Mercury.  

Potrivit informațiilor din presa internațională, Freddie Mercury și Prințesa Diana s-ar fi împrietenit la cataramă datorită pasiunii pe care o aveau pentru sitcom-ul „The Golden Girls”, împreună cu vedetele Rupert Everette și Kenny Everett.

Cleo Rocos, unul dintre prietenii apropiați ai lui Kenny Everet, a povestit câteva detalii despre un episod al cărui protagoniști ar fi fost chiar Prințesa Diana și Freddie Mercury.

„Grupul acesta a petrecut o după-amiază întreagă bând şampanie şi urmărind episoade în reluare ale serialulul preferat. Au făcut asta cu sunetul închis şi improvizând ei toate replicile, dar într-un mod cât mai... deochiat cu putinţă.”, potrivit okmagazine.ro

Ce a urmat puțin mai târziu în aceeași zi, este cel mai mare mit londonez care a existat vreodată. Se pare că Diana și-a dorit sa continuie să își petreacă și seara alături de prietenii săi, chiar dacă aceștia hotărâseră să meargă și să petreacă în faimosul bar londonez de gay Royal Vauxhall Tabern.

Ca să scape de atenția tuturor, Prințesa a fost deghizată în barbat, prin purtarea unei jachete military, fiind accesorizată cu o șapcă și cu ochelari de soare.

Când am intrat în bar, ne-am dat seama că tot Prinţesa Diana rămăsese şi ne aşteptam să fie recunoscută din secundă în secundă. Dar n-a fost aşa, nu-i dădea nimeni vreo atenţie sporită, iar ea adora chestia asta”, a declarat Rocos.

Unul din motivele pentru care există posibilitatea ca Prințesa Diana să nu fi atras atenția nimănui constă în faptul că în același moment cu intrarea ei in bar, și-au făcut intrarea și Freddie cu Kenny, două superstaruri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest