Detalii jenante despre scandalul în care au fost implicați Jador și Mario Fresh! Manelistul s-ar fi ascuns în boscheți de teamă!

 

Jador și Mario Fresh au fost protagoniștii unui scandal de proporții! Ceea ce trebuia să fie un weekend plin de distracție și voie bună, s-a transformat rapid într-un coșmar pentru cei doi artiști. La ieșirea unui club de pe litoral, cântăreții au fost urmăriți de patru indivizi, pentru a-l taxa pe Jador pentru gesturile făcute față de iubita unuia dintre ei, însă cel mai șifonat a ieșit Mario Fresh, iar acum am aflat și de ce s-a întâmplat asta.  

Două dintre apropiatele lui Jador au facut mărturisiri jenante la adresa manelistului. Se pare că totul ar fi început din momentul în care Jador ar fi refuzat mai multe fete să facă fotografii cu ele. După ce au fost refuzate într-un mod neplăcut, fetele s-au întors la masa lor unde erau mai mulți bărbați.

„Fetele au cerut să facă o poză și Jador ar fi răspuns că nu face poză. El refuză să facă poze. A fost o fază în care un om l-a invitat să cânte la nunta lui și i-a zis 'Ai tu bani de mine? Doar când îți vinzi un rinichi'. Jador a fost foarte arogant probabil și din cauza anturajului”, au spus Reea și Tina pe vlog. 

La sfârșitul petrecerii, unul dintre ei s-ar fi ținut după manelist și grupul lui la ieșirea din club, însă acesta, de frică ar fi început să fugă și să se ascundă în boscheți. Mai mult decât atât, potrivit acelorași surse, în momentul în care a ajuns la audieri, Jador avea ciulini pe hainele lui.

„Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte atre și de frică s-a ascuns într-un șanț. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini că și el s-a ascuns”, au mai spus vloggerițele. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest