Legendele muzicii românești, ghinioniste în amor! Detalii neștiute despre Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru!

 

Sunt legende ale muzicii românești, dar destinul lor a fost unul greu încercat. Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru nu au în comun doar succesul, ci și data nașterii și necazurile. Trei destine care se aseamănă fără noroc în dragoste, iar noi avem detaliile poveștilor parcă trase la indigo ale celor trei doamne.

Născute în aceeași zi, Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru au avut o carieră fără egal, însă pe plan personal, toate au întâmpinat greutăți și au trecut prin drame care le-au marcat.

Margareta Pâslaru a fost una dintre cele mai îndrăgite interprete din perioada comunismului, însă chiar dacă viața ei poate părea fără fisură, artista a avut parte de multe drame personale. Interpreta a ales să renunțe la carieră, pentru a-i fi alături bărbatului iubit, în America, unde a plecat cu tot cu fiica sa.

Prima căsnicie a Mirabelei Dauer a fost una copilărească, însă cea de-a doua a fost un amară, iar asta pentru că soacra nu o accepta, iar bătăile pe care i le administra soțul erau frecvente. Lucrul acesta s-a resfrânt crunt asupra artistei care a suferit enorm. Marele regret al artistei de 72 de ani este acela că încă nu și-a găsit sufletul pereche.

Angela Similea și-a croit o carieră fabuloasă, însă nu a avut nici ea parte de o viață sentimentală pe măsură. A fost căsătorită de patru ori, dar a suferit de fiecare dată. Cântăreața a susținut faptul că a fost agresată verbal de multe ori. Iar cel mai mult îi lipsește ultimul soț care a decedat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest