Detalii neştiute despre moartea fulgerătoare a lui Aurelian Andreescu! A avut o hemoragie cumplită după ce a coborât de pe scenă

 
+2 click pentru
galerie

Este supranumit "Vocea", iar adoraţia femeilor l-a urmărit toată viaţa. A avut România la picioare, şi a ars cu forţa şi strălucirea unei torţe! La fel de repede s-a şi stins, însă. La doar 44 ani. Aurelian Andreescu murea aşa cum numai artiştii uriaşi mor. Pe scenă. Un destin pe cât de glorios, pe atât de dramatic! O poveste cutremurătoare despre Vocea de Aur a României, încă neegalată până acum!

A debutat în 1963, pe scena Festivalului de la Mamaia. Era chiar anul în care se năştea celebrul Festival. Piesa pe care a interpretat-o atunci se numea "În tot ce e mai frumos pe lume". Parcă avea în ea predestinarea drumului său deopotrivă glorios şi dramatic. Într-un timp foarte scurt, Aurelian Andreescu a devenit cel mai căutat artist. Toată lumea îl voia în cele mai selecte şi exclusiviste baruri din Bucureşti şi de pe litoral.

Dar pe cât de intens a trăit pe scenă, TOT pe atât de mari excese a făcut în viaţa de zi cu zi. Nu dormea suficient, pentru că iubea petrecerile, viaţa şi oamenii şi pentru ei făcea frecvent din noapte zi. Orele nesfârşite de înregistrări, turneele epuizante, pregătirile minuţioase pentru spectacole, dar poate şi statul la poveşti la un pahar, toate acestea i-au surpat sănătatea, deşi era foarte tânăr.

Aflaţi mai multe detalii despre povestea de viaţă a lui Aurelian Andreescu urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Jurnalul.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest