Detalii neștiute despre s-au cunoscut Speak și Ștefania și cum au devenit un cuplu

 

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton la ora actuală! După participarea în Asia Express, cei doi amorezi au reușit să intre la sufletele oamenilor cu rapiditate, datorită caracterelor rare de care au dat dovadă pe „Drumul Comorilor”.

Pentru Speak și Ștefania, Asia Express nu a reprezentat doar cea mai dură competiție la care au participat, ci și locul unde s-au logodit și și-au strigat iubirea în fața tuturor! Și chiar dacă formează un cuplu de mai bine de trei, nu mulți sunt cei care știu cum s-au cunoscut și cum au ajuns să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt.

Suntem cei mai buni prieteni. Da, mă, suntem împreună, dar nu vrem să epatăm cu treaba asta. Nu poţi să-ţi asumi nişte lucruri dacă nu eşti sigur de ele. Eu ştiu că oamenii vor să afle cât mai multe, dar nu e sănătos pentru noi. Dacă mă întrebi nici nu ştiu de când suntem împreună, chiar nu ştiu… Ne-am apropiat aşa, în timp”, declara Speak în 2017. 

Mai mult de atât, tot la inceputul relației cu Ștefania, Speak mărturisea că unul dintre lucrurile pe care îl adoră la partenera sa este că: „Nu este divă. Îmi place că este umană. Nu e intangibilă”, a dezvăluit artistul pentru ok!magazine în urmă cu ceva timp.

O cerere în căsătorie memorabilă

Speak și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, în cadrul competiției, într-un moment cu totul neașteptat, reușind să îi surprindă pe toți. Iar acum, după întoarcerea acasă, cei doi s-au apucat de organizarea marelui eveniment, după cum a mărturisit chiar „Șoarec” pe contul său de socializare.

„Da, planurile au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte și eu, și Ștefan despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic până la nuntă. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, a susținut Ștefania într-o postare pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest