Detalii neştiute despre ultima perioadă din viaţa lui Ion Dolănescu! "Era bolnav şi vindea din bunurile de valoare din casă!"

 
+2 click pentru
galerie

După ce instanţa a împărţit averea maestrului Ion Dolănescu celor doi fii ai săi, Ica, mătuşa lui Ionuţ s-a decis să vorbească. Aceasta a făcut dezvăluiri uimitoare despre traiul pe care l-a dus regretatul artist în ultimii ani din viaţă. Este incredibil ce făcea maestrul Dolanescu ca s-o ducă bine!

De când a început lupta dintre Dragoş şi Ionuţ Dolănescu pe averea lăsată de tatăl lor, am auzit doar de sume uriaşe de bani, terenuri, case şi alte bunuri. Însă, de data aceasta, Ica Dolănescu a făcut lumină în acest caz şi a spulberat multe zvonuri.

"Dolănescu nu mai câştiga cum a câştigat în tinereţe, era bolnav. Nu mai putea participa, nu făcea faţă la spectacole, la nunţi nici atât nu mai făcea faţă să meargă să piardă o noapte fiind bolnav de inimă," a declarat Ica Dolănescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ion Dolănescu era nevoit să renunţe la anumite lucruri pentru a duce un trai bun.

"Standardul lui de viaţă era altul, obişnuit să cheltuie mult şi nu este o ruşine faptul că el neajungându-i banii, vindea din bunurile de valoare din casă. Este martoră doamna Ileana Constinescu. Şi-a adus aminte cum îi povestea dânşii personal: "nu-mi ajung banii luna aceasta, Gurel îi zicea el, trebuie să vând ceva." El le făcuse, el le vindea pentru a face faţă cheltuielilor mari, în sensul că se obişnuise cu un standard de viaţă," a mai spus Ica Dolănescu.

Ica, mătuşa lui Ionuţ Dolănescu, este sigură că şi Dragoş ştie aceste detalii.

"În niciun caz, Dragoş ştie precis că Ionuţ a fost sincer cu el, necrezând că se va ajunge la această situaţie," a adăugat mătuşa lui Ionuţ Dolănescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest